Művészeink Százhalombattán
 
"A tárlaton bemutatkozó művészek igazi lokálpatrióták, akik mindig és mindenütt fontosnak tartják Rákosmente kulturális, ezen belül képzőművészeti képviseletét."
 
Hírhozó, 2010. február 25.


Csendes ritmusok
 
"A fotók nézegetése által nyugalmat nyerhetünk, és megállapíthatjuk, hogy időnként érdemes a rohanó világunkból kiszállni, és a természet sajátos ritmusával együtt mozogni."
  
Hírhozó, 2009. szeptember 10.


Fények, színek hullámzása
 
"A kiállítást megnyitó Albrecht Júlia képző- és iparművész szavaival élve az élet hullámzik szelíden a megmerevített pillanaton át a maga rendíthetetlen tempójában."
   
Rákosvidék, 2009. szeptember


Kiállítás Lovranban
 
"A horvátországi Lovranban, Rákosmente testvérvárosában június 19-én nyílt meg Dombóvári Csaba fotókiállítása, amelynek a tengerparti kisváros Laurus Galériája adott otthont."
 
Hírhozó, 2009. június 29.


Kő és kereszt - Pilisszentkereszt
 
"Pilisszentkereszten a Kántorház Galériában advent második vasárnapján, december 7-én Kő és kereszt címmel nyílt kiállítás Dombóvári Csaba fotóiból. A tárlat megnyitójára a Pilisszentkereszti Somvirág Egyesület adventi rendezvényeinek keretében került sor."
  
Hírhozó, 2009. január 22. 


Templomok tárlata
 
"A Közép-Európai Egyetem (CEU) Nádor utcai kiállítótermében nyílt kiállítás Kő és kereszt címmel Dombóvári Csaba – „civilben” Rákosmente alpolgármestere – fotóiból. Alkotójuk a katedrálisok régi szerelmese."
 
Helyi Téma XVII., 2008. április 23.


"Szeretek elmélyülni a témáimban"
 
"Isten dicsőségét és a világ szépségét hirdetve több mint nyolcvan katedrális épült a XII-XIII. században Észak-Franciaország püspöki városaiban. Közülük nyolcat mutat be dr. Dombóvári Csaba alpolgármester a Közép-Európai Egyetem Nádor utcai kiállítótermében nyílt fotókiállításán."
 
Rákosmenti Miújság, 2008. április 


Fényrajzok
 
"Októberben volt látható a Dózsa Művelődési Ház Ballonyi Galériáján Dombóvári Csaba alpolgármester első önálló fotókiállítása. A Fényrajzok című tárlatot Parrag Emil festőművész nyitotta meg.
 
Helyi Hírek XVII., 2007. november 7.


Fényfolt az üres szobában
 
"Ezeknek a képeknek a szubsztanciája a lélek, ami megfogalmazta őket. Október 9-én a Dózsa Művelődési Ház Ballonyi Galériájában nyílt meg Dombóvári Csaba alpolgármester Fényrajzok című fotókiállítása."
 
Hírhozó, 2007. október 25.